Pardoseala flotanta din gresie – penthouse Lebada Lake Residence

Am rezolvat o problema!

Clientul a achizitionat penthouse-ul avand ca finisaj pe terasa gresia. Pentru ca a dorit o schimbare de aspect a ales sa instaleze un sistem de microciment.

Acesta nu a fost instalat corect si din aceasta cauza, dupa prima ploaie s-a exfoliat in totalitate. Aspectul terasei ajunsese a fi unul dezastruos. 

Am ajuns in locatie si am montat o pardoseala flotanta din gresie. Echipa noastra de montatori a instalat pardoseala in cateva zile. 

Desi au fost diferente destul de mari de nivel, am instalat pardoseala perfect plana. 

 

Pardoseala flotanta din gresie

Ploturi:

Am folosit sistemul de ploturi de la Progress Profiles.

Fabricate in Italia, acest sistem este unul premium, foarte calitativ.

Constructia ploturilor este foarte robusta, din material solid care rezista foarte bine in timp.  

Avantajul principal este faptul ca sunt autonivelante. Deoarece terasa avea multiple pante de diferite grade de incliantie si directie, folosind ploturile autonivelante am putut sa reglam pardoseala perfect.

 

Specificatii instalare: 

Montarea de pardoseala flotanta din gresie pentru aceasta terasa a durat 7 zile lucratoare. Au fost 130mp de instalat. 

Terasa a avut 4 zone diferite de panta iar inaltimea ploturilor a variat de la 35mm pana la 170mm. 

Fiecare lucrare are specificul ei, iar la aceasta am avut o zona unde panta era de aproximativ 4-5%. Practic era o legatura intre 2 zone situate la nivel diferit.

Avand ploturile autonivelante am putut acoperi aceasta zona cu pardoseala flotanta din gresie fara a avea probleme. Placile s-au asezat perfect fara sa miste. 


Am instalat pardoseala folosind nivela laser. Cu ajutorul acesteia ne-am asigurat ca nu avem abatere mai mare de 2mm indiferent de zona in care masuram. Pentru taierea placilor am folosit o masina de taiat cu apa. Astfel, taieturile ies perfect si nu se face praf. 

Va invitam sa urmariti si alte proiecte pe care le desfasuram!

 

More projects