Pardoseala modulara din PP (polipropilena)

Pardoseala modulara din PP (polipropilena)

     Conceputa sa poata fi instalata de catre oricine intr-un timp cat mai scurt, pardoseala modulara din PP este o solutie foarte buna pentru cei care doresc sa isi amenajeze garajele, terasele, depozitele sau alte spatii.

    Placile de pardoseala modulara se imbina intre ele prin clemele care sunt dispuse pe fiecare parte. Nu aveti nevoie de unelte speciale pentru a instala o pardosela modulara. 

Aceasta este disponibila in mai multe modele, grosimi, dimensiuni si culori. In functie de destinatia spatiului, recomandam cea mai potrivita pardoseala modulara PP.

Pardoseala modulara Fonner Vents

Aspect uimitor

Iti poti transforma foarte rapid garajul, terasa, serive-ul auto, spalatoria auto sau orice alta locatie. Combina cele mai frumoase culori si personalizeaza-ti garajul astfel incat sa fie unic!

DYI

Pardoseala modulara din polipropilena poate fi montata de orice persoana. Nu necesita o pregatire speciala si poate fi instalata in numai cateva ore.

Relocabila

Ai spatiul in chirie? Nicio problema! Pardoseala se poate demonta foarte rapid si o poti muta in noul spatiu.

Drenaj

Pardoseala este drenata. Acesta este unul din principalele avantaje ale acestui tip de pardoseala. Nu mai stai cu balti in spatiul tau si curatenia nu mai reprezinta o problema. Apa se duce catre sistemul de scurgere iar pardoseala ramane uscata.

Rezistenta

Pardoseala modulara din PP este rezistanta la trafic auto usor si trafic pietonal. Rezista la orice auto pana in 3.5 tone. Sunt pardoseli modulare care rezista si la greutati mai mari.

Personalizabila

Noi te ajutam cu design-ul spatiului tau. Tu alegi culorile si noi pregatim o randare 2d si 3d, calculam necesarul de placi si iti dam toate detaliile pentru a monta pardoseala modulara din PP in cateva ore!.

What clients say
"Morbi convallis metus eros, semper efficitur auctor. Etiam sit amet convallis sociosqu ad litora torquent per conubia lorem erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conulorem convallis metus eros!"
1_3
Miriam Brown
Seven Media
"Etiam sit amet convallis erat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent lorem ipsum dolor per conubia! Maecenas gravida lacus convallis metus eros. Thanx!"
1_8
Richard Green
Seven Media
"From amet to glavrida - convallis metus eros, semper efficitur auctor. Etiam sit amet convallis erat. Class aptent taciti convallis metus eros sociosqu ad litora torquent per conubia torquent per conubia lorem!"
1_7
Anna Richmond
Seven Media

Other services