Deck terase

De ce sa ne alegi pe noi ?

Seriozitate

Nu ar trebui sa fie un lucru de mentionat, dar in zilele noastre este unul de care piata constructiilor duce lipsa. Venim cand promitem si facem ce promitem.

Consultanta

Avem toate informatiile necesare pentru a gasi solutia tehnica pentru proiectul dumneavoastra si a va oferi cele mai bune produse.

Proiecte la cheie

Ne ocupam de tot procesul instalarii unei pardoseli de deck. Indiferent de tipul acestuia, furnizam totul, de la material, accesorii, servicii de consultanta si proiectare pana la executie.
buton text

De ce sa alegi DECK pentru terasa ta

Confort

Pardoseala din deck wpc este o varianta care ofera un confort sporit. Materialul din care este produs il face sa fie confortabil si sa nu se incinga in razele soarelui precum alte materiale.
Click Here

Intretinere

Pardoselile din deck WPC nu necesita intretinere anuala. Este suficienta spalarea pentru a curata praful de pe el. In rest nu necesita tratamente speciale precum pardoselile din deck natural.
Click Here

Rezistenta

Materialul din care este facut este colorat in masa si rezistent UV. Acest lucru ne garanteaza o pardoseala rezistenta. Daca este montat corect, durata de viata este foarte mare.
Click Here

ECO

In compozitia sa se foloseste fibra din material reciclat si faina de lemn. Materialul poate fi reciclat cand isi incheia durata de viata.
Click Here

Economie

Desi are un cost ridicat la achizitie, pe termen lung, deck wpc se dovedeste a fi foarte eficient ca si cost.
Click Here

Design

O pardoseala din deck wpc arata foarte bine! Se pot face diverse tipuri de design astfel ca pardoseala sa arate foarte bine!
Click Here

Other services