Gresie flotanta pe ploturi – penthouse 110mp

Un proiect nou, o noua provocare!

Proiectele pe care le realizam sunt noi provocari pentru noi si fiecare dintre ele este cartea noastra de vizita. 

Clientul ne-a ales sa ii instalam o pardoseala din gresie flotanta pe ploturi, dupa ce a vazut cum lucram la vecii lui. Langa el s-a dezvoltat un proiect residential de vile si pe acestea am montat gresie flotanta pe ploturi pe 11 case.

Gresie flotanta pe ploturi

Terasa pe care am amenajat-o a fost la etajul 2 al unui bloc in zona Baneasa. Ca strat suport avea instalata o hidroizolatie din membrana bituminoasa. Cu ajutorul gresiei flotante am transformat aceasta terasa intr-un spatiu circulabil, cu un aspect estetic foare placut.

Cateva avantaje ale pardoselilor suprainaltate din gresie: 

Suprafata drenata

Protejeaza hidroizolatia

Previne colmatarea sifoanelor.

Antiderapanta

Fara panta 

Ajuta la izolarea termica a planseului. 

Suprafata totala este de 110mp de gresie. Durata montajului a fost de 5 zile lucratoare. 

Cu ajutorul ploturilor de la Progress Profiles am reusit sa instalam pardoseala cu o planeitate perfecta. Am folosit pentru reglare o nivela laser si astfel ne-am asigurat ca diferenta de nivel este mai mica de 2mm in orice punct al terasei. 

Panta pe terasa este de obicei de 1-2%  iar in zonele de sifon se intampla deseori ca aceasta sa fie cu mult mai mare. 

Ploturile folosite au fost de la 35mm pana la 120mm in zonele sifoanelor. Systemul de la Progress Profiles are ploturi autonivelante si reglabile pe inaltime. 

Un plot autonivelant, are capul culisant pe corpul acestuia. Forma sferica ii permite ca acesta sa se incline, in timp ce baza plotului este pe panta. Un plot autonivelant poate fi montat pe o panta de 5%.

Gresia aleasa de client este din colectia de gresie portelanata, rectificata Marazzi. Dimensiunea este de 60x60cm si grosime de 20mm. 

Culoarea gri, cu aspect de piatra, este o culoare foarte rezistenta la murdarie. Pe suprafata acesteia se observa foarte greu Praful. 


More projects