Deck WPC Bencomp comercial – instalat la nivel cu aleea

Deck WPC Bencomp comercial – instalat la nivel cu aleea

Am amenajat 2 terase cu  Deck WPC comercial Bencomp 170x27mm. Montajul a fost facut direct pe pamant. Acest lucru a scurtat foarte mult termenul de executie, dar si costurile cu manopera si deranjul turnarii unei fundatii de beton.

Mai jos gasiti toate detaliile necesare pentru a alege varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra de Deck WPC

 

Pentru varianta povestita – click pe video -> 

Deck WPC – ce Deck WPC am folosit ?

In acest proiect am folosit Deck WPC comercial de la Bencomp. Am folosit acest tip de deck fiindca este mult mai rezistent decat cel rezistential. Desi era usor mai ieftin cel rezidential, iar traficul in terasa este redus, aici am de o locuinta familiala, am ales sa recomandam clientului varianta de Deck WPC comercial.

Diferenta principala intre cele 2 produse este de grosime si de latime a lamelei. 

Piata de Deck WPC din Romania nu ne ofera foarte multe variante, cu atat mai putin variante calitative. Deci din putinii importatori / producatori este foarte important sa alegem un Deck WPC de buna calitate.

Culoarea aleasa de client a fost Gri. O culoare placuta care se incadreaza foarte bine cu design-ul locuintei unde am montat. Usoara la intretinere, nu se decoloreaza si nu se vede praful pe suprafata acesteia

Dimensiunile lamelei de Deck WPC au fost 27 x 170 x 2400mm. Acesta dimensiune am ales-o pentru a optimiza pierderile de material.

 

Instalarea ? Detalii tehnice

Instalarea a fost destul de dificila si a presupus mai multe tipuri de operatiuni diferite dar si un timp mai mare decat montajul direct pe strat suport solid. Insa am rezolvat cateva probleme importante.
 

In primul rand, cerinta clientului a fost ca Deck-ul WPC sa fie montat la nivelul aleii. Pentru acest lucru a fost necesar sa curatam zona de plante / buruieni si sa scoatem aproximativ 15 cm adancime de pamant. Pe langa efortul fizic, este imposibil de sapat in mod uniform toata suprafata. Astfel ca am avut mai multe diferente de nivel dupa sapaturi. 

Suprafata a fost compactata pentru a intari pamantul si a evita viitoarele denivelari. 

Peste pamant am instalat folie geotextila pentru a preveni aparitia plantelor sub terasa din Deck si e evita cresterea acestora prin deck. 

 

Substructura: 

– Pavele 20x20cm asezate la o distanta cat sa ne asigure ca sinele nu vor fi suprasolicitate si ca nu se vor lasa in timp.  Am respectat distantele mentionate de catre furnizor. 

– Peste pavele am asezat sinele. Aici a fost cea mai dificila parte din montaj. Deoarece pavelele nu erau la acelasi nivel, sinele au trebuit aduse la nivel si calate. Am folosit o nivela laser cu receptor. Astfel am reusit sa aducem fiecare punct al terasei de deck la aceeasi inaltime cu o abatere de sub 2-3mm. Eu o consider ca fiind cea mai dificila operatiune dintre toate cele desfasurate in acest proiect.

Suprafata de deck: 

Am montat terasa de deck, folosind o singura imbinare la mijloc, iar capetele au fost debitate. Debitarea a fost necesara deoarece a trebuit sa lasam un culoar de 80cm catre fiecare zid exterior pentru a fi plantate plantele decorative. Terasele nu erau rectangulare.

 

Garantie ? Ce si cum ?

La o terasa din Deck WPC cel mai important lucru este confortul pe care beneficiarul il are dupa ce a ales aceasta solutie. 
Ca sa beneficiezi de acest confort trebuie sa faci o alegere potrivita de la furnizorul de profile pana la echipa de instalare. 
 
Dupa multe proiecte am ajuns la concluzia ca cel mai reusit proiect, incepe de la echipa cu care lucrezi. 
Intotdeauna, o echipa de profesionisti vor recomanda un produs calitativ care le asigura un rezultat foarte bun. 

O echipa de profesionisti nu isi permit sa aiba timpi pierduti cu garantii si remedieri de probleme. Acestia vor depune efort pentru a face executia corecta incat proiectul sa aiba garantia si durata de viata ofertata.
 
De altfel, toate companiile cu experienta se bazeaza pe recenzii si recomandari din partea clientilor. Acestea se obtin greu si se pierd foarte usor.
Noi acordam garantie pentru toate proiectele noastre si ne asiguram ca le ducem de la inceput la sfarsit fara probleme. 

 

Multumim,

 

Ai un proiect ?

Scrie-ne un mesaj si te vom contacta de indata.

More projects